Изберете език

Семинар по Кибер сигурност

09 Февруари 2015

На 19 февруари 2015г. Българската академия на науките, проведе работен семинар на тема „Кибер сигурност – система за противодействие на опасността“. Семинарът се проведе в 10:00 часа в централната сграда на БАН на адрес: ул.“5-ти Ноември“ № 1, заседателна зала 207.

Събитието беше организирано с любезното съдействие на Центъра за изследване по национална сигурност и отбрана, Националната лаборатория по вирусология и Лабораторията по Математика.

Гост на мероприятието беше една от водещите фирми в сферата на кибер сигурност – фирма „VERINT”.- Лидер в Комуникации, Кибер разузнаване и Кибер сигурност.

Verint е лидер в областта на комуникациите и кибер разузнавателни решения, които помагат на правоприлагащите органи, националната сигурност, разузнаване, и други правителствени агенции за разкриване, разследване и неутрализиране на престъпни и терористични заплахи. Фирмата предлага на тези агенции инструменти и технологии, които да им помогнат да преодолеят предизвикателствата, пред които са изправени и да постигнат своята мисия, а именно – решения в областта на кибер сигурността с VERINT.

Снимки от семинара: